Veterinar online

Veterinar onlineAtunci cand ne grabim sa mergem cu animalutul de companie la doctor vom cauta cu siguranta un veterinar online daca nu stim unde sa mergem de la bun inceput.

Pastrati-va prietenii feline si companionii canin sanatosi si fericiti, urmand aceste 10 sfaturi de ingrijire a animalelor de companie pe care profesionistii doresc sa le cunoasteti.

Veterinar online sfaturi pentru sanatatea animalului de companie

  1. Examenele regulate sunt vitale

La fel ca tine, animalul tau poate avea probleme cu inima, poate dezvolta artrita sau poate avea dureri de dinti. Cea mai buna modalitate de a preveni astfel de probleme sau de a le prinde mai devreme este sa va vedeti medicul veterinar in fiecare an.

Examenele regulate sunt "cel mai important mod de a mentine animalele sanatoase", spune Kara M. Burns, MS, Med, LVT, presedinta Academiei de Tehnicieni din domeniul Nutritiei Veterinare.

Vizitele anuale la veterinari ar trebui sa atinga nutritia si controlul greutatii, spune medicul veterinar Oregon Marla J. McGeorge, DVM, precum si vaccinarile recomandate, controlul parazitilor, examenul dentar si proiectele de sanatate.

Opt milioane pana la 10 milioane de animale de companie ajung in SUA in fiecare an pe strada. Unele sunt pierdute, unele au fost abandonate, iar unele sunt fara adapost.

Iata o modalitate usoara de a evita adaugarea la acest numar - sterilizati pisicile si cainii. Este o procedura care poate fi efectuata inca de la varsta de sase pana la opt saptamani.

Sterilizarea nu limiteaza doar numarul de animale de companie nedorite; Are alte beneficii substantiale pentru animalul dvs. de companie. Studiile arata ca, de asemenea, reduce riscul anumitor forme de cancer, Burns spune ca sterilizarea reduce riscul unui animal de companie de a se pierde prin scaderea tendintei de a se deplasa.

Preveniti parazitii

Capusele sunt cel mai frecvent parazit extern care poate afecta animalele de companie si poate duce la iritatii ale pielii, caderi de par, puncte fierbinti si infectii. Capusele pot introduce si alti paraziti in pisica sau caine. Tot ce va trebuie este ca animalul sa inghita un purice si poate sa se termine cu viermi inestinali, cei mai frecventi paraziti interni care afecteaza cainii si pisicile.

Protectia pe tot parcursul zilei este esentiala, spune McGeorge, care sugereaza controlul regulat al animalului impotriva puricilor si parazitilor intestinali, precum si prevenirea iritatiilor in zonele endemice.

Deoarece unele medicamente pentru paraziti facute pentru caini pot fi fatale pentru pisici, vorbiti cu medicul veterinar despre mentinerea animalelor dvs. pretioase fara viermi, fara purici - si in siguranta.

 

  1. Mentinerea unei greutati sanatoase

Multi caini si pisici din S.U.A. sunt supraponderali sau obezi. Si, la fel ca oamenii, obezitatea la animalele de companie vine cu riscuri pentru sanatate care includ diabetul, artrita si cancerul.

Suportul alimentar este principala cauza a obezitatii, spune Douglas, care adauga ca mentinerea unei diete pentru animale de companie poate adauga ani in viata lor.

 

Deoarece animalele de companie necesita mult mai putine calorii decat majoritatea dintre noi cred ca - aproximativ 185-370 pe zi pentru un caine mic, inactiv; Doar 240-350 de calorii zilnic pentru o pisica de 10 de kilograme - vorbiti cu medicul veterinar, care poate face sugestii de hrana pe baza varstei, greutatii si stilului dvs. de viata.