Jucarii pentru pisica


3_18Pisicile iubesc sa se joace si iubitorii de pisici petrec foarte mult timp in incercarea de a distra pisica. Nu trebuie sa dai foarte multi bani pentru a asigura fericirea pisicutei tale. Pisica ta va fi multumita si de jucarii facute in casa insotite de prezenta ta si de implicarea in joc.

Confectioneaza o “prada”. Sunt cateva lucruri pe care pisica ta le poate vedea ca prada pentru pisica ta jucausa, de la bucati de hartie, marionete, jnururi si jucarii.

Fa ghem o bucata de hartie, atasaza-i o bucata de sfoara si tine obiectul suspendat balansandu-l usor pentru a da viata “prazii”.

Utilizati o lanterna pentru a o face prada rapida. Pisicile pot urmari raza la nesfarsit.

Poti face o prada din sosete vechi cu gauri. Poate fi o cravata, sau un ciorap vechi, umplute si agatate pe o sfoara. Se poate face o pasare dintr-un ciorap sau un soarece dintr-o cravata. Se pot utiliza de asemenea si mingi de golf.

Fa un soarece. Cea mai comuna prada pentru o pisica este un soarece. Ia doi ciucuri si lipeste-i. apoi ia un patrat mare din material gri si indoaie-l pe jumatate. Taie in asa fel incat la un capat sa aiba varf. Dupa ce ai taiat pune ciucurii inauntru. Lipeste cu lipici nontoxic, deseneaza ochi si atasaza codita.

Fa un sarpe. Pisicile de la ferme sunt obsnuite sa prinda serpi deci are un instict inascut pentru a ii vana.  Pentru a face un sarpe pentru pisica gaseste o bucata de materal suficient de lunga si si lipeste-o pe un tub flexibil. Aceasta ii permite sarpelui flexibilitate.  Lipeste-i ochi si o limbuta si poti incepe joaca.

Fa baloane de sapun pentru pisica ta. Pisicilor le place tot ce se misca, deci bulele sunt un mod bun de a-ti amuza pisica. Copii adora bulele deci ii poti distra pe amandoi.