Veterinar Piatra Neamt Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Clinica Veterinara Minivet

Veterinar Piatra Neamt Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica Veterinara Minivet - Veterinarul Piatra Neamt.


Clinica Veterinara MiniVet
0233.224.586 / 0742.866.509 / 0721.243.400

clinica veterinara piatra neamtClinica veterinara Minivet este semnul unei intelegeri profunde a relatiei dintre om si animalele din preajma. Cata vreme nu vom trata necuvantatoarele cu tot respectul si cu toata grija de care suntem in stare, nu ne vom bucura de frumusetea vietii si de misterele ei. Un caine ,o pisica sau o pasare sunt prieteni tacuti, egali in bucuria lor, puri si neconditionati in dragostea fata de stapan. Din pacate, adeseori stapanii nu stiu sau nu vor sa raspunda la fel, sau, si mai rau, manifesta dispret sau chiar violenta.

Minivet nu este nici policlinica, nici hotel pentru animale, nici adapost, nici infocenter. Stradaniile noastre s-au indreptat catre o clinica moderna, dotata cu aparatura de ultima ora, in care prietenii omului sa poata gasi tot ce au nevoie, de la profesionalism, tehnologie, pana la medicamente si, nu in ultimul rand, dragoste. Am facut totul cu credinta ca Minivet va folosi si va multumi pe toti cei care s-au incredintat sa iubeasca un animal.

clinica veterinara piatra neamt

Sper si cred in tot sufletul ca numarul iubitorilor de necuvantatoare va creste in fiecare zi, spre bucuria atator necuvantatoare care asteapta de la noi atat de putin: un semn de dragoste!

Putem fi contactati la urmatoarele numere de telefon:

-Nr. de fix cabinet veterinar:0233224586

-Dr. Zenembisi :0721243400

-Dr.Neculaes :0742866509

Produse si Servicii

  Consultatii;

cabinet veterinar piatra neamt

  Vaccinari;

  Detartraj;

  Deparazitari;

  Tratamente complexe;

  Urgente veterinare;

  Sterilizari;

  Tratament intensiv;

  Anestezie Inhalatorie

  Dermatologie ( consultatie specialitate, tricograma, raclat cutanat )
  Exament citologic

Examinare lampa wood

Efectuare testari alergeni ( caine / pisica )

 

 

 

 

Galerie foto