Veterinar Titu Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Titu

Veterinar Titu Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Titu - Veterinarul Titu.Despre Noi

Chiar daca animalul dumneavoastra de companie nu prezinta astfel de semne de boala, este de dorit sa consultati periodic medicul veterinar cu privire la sanatatea dintilor deoarece unele probleme dentare nu sunt asa evidente si trec neobservate. O examinare profesionala si o estimare corecta a starii de sanatate bucala este cea mai sigura cale de a preveni bolile stomatologice.

Avem si farmacie veterinara de unde va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea animalului dvs, medicamente, accesorii, hainute, hrana si diete de cea mai buna calitate/pret pentru patrupedele dvs.

Servicii veterinare

CABINET VETERINAR Titu - Dambovita
FARMACIE VETERINARA
PET SHOP

Servicii medicale veterinare: consultatii generale, tratamente simptomatice, tratamente la domiciliu, vaccinari, deparazitari interne si externe, interventii chirurgicale, manopere stomatologice, microcipare.

Servicii de toaletaj: toaletare completa de intretinere, spalare cu sampoane profesionale, masaj, uscare rapida, tuns, toaletare auriculara, taiere unghii, parfumat.

Acordam ingrijiri medicale atat animalelor de companie cat si animalelor de curte: caini, pisici, pasari de curte (gaini, rate, gaste, curci, porumbei, fazani, pauni etc), pasari exotice (papagali, canari, nimfe etc), cai, vaci, oi, porci, reptile etc

Pet Shop: Nutritie echilibrata pentru o viata mai buna asigurata de hrana de calitate superiara precum si diete adjuvante in diverse starii patologice.