Veterinar Targu Jiu Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Tg Jiu

Veterinar Targu Jiu Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Tg Jiu - Veterinarul Targu Jiu.


Despre Noi

  Am impus standardele de incredere, compasiune, si de ingrijire pentru animale de companie din Targu Jiu pentru ultimii 9 ani. Suntem mandri de reputatia noastra pentru furnizarea excelenta de servicii medicale la un pret corect.

  Sunt multe boli infectioase ce pot afecta cainii si pisicile dintre care unele prezinta risc de moarte. Altele provoaca simptome usoare, care pot sa se amelioreze spontan sau pot persista si ani de zile. Si unele, cum ar fi rabia, ce pot fi transmisibile si la om.
  Beneficiul cel mai evident al vaccinarii este prevenirea bolilor. Acest lucru este deosebit de limpede in cazul vaccinurilor eficiente in prevenirea infectiilor potential letale, cum ar fi boala Carré, parvoviroza si panleucopena feline. Chiar si acele vaccinuri care nu impiedica boala pot insa reduce severitatea simptomelor precum în cazurile virusurilor cailor respiratorii superioare la pisici.
  Lista celor mai des intalnite tipuri de tumori de la nivelul pielii, mai ales in cazul animalelor batrane, include: lipomul, tumorile mastocitare, fibrosarcomul si histiocitomul.
  Cainii si pisicile trebuie sa primeasca prima deparazitare la varsta de 4-6 saptamani, cu rapel dupa o perioada de timp determinata de stadiul medical al animalului.
  Folosim cele mai sigure anestezice pentru a avea o marja buna de siguranta, mai ales pentru pacientii nostri geriatrici si cu un coeficient mare de risc. Utilizam echipamente moderne pentru a monitoriza semnele vitale ale pacientului in timpul oricarei proceduri chirurgicale. Folosim anestezice generale, injectabile si orale in functie de nevoile pacientului.
  La cabinetul nostru veti gasi o echipa ce iubeste animalele de companie si da dovada de afectiune fata de cainii ce ne ridica moralul in fiecare zi si fata de pisicile ce ne fac sa radem. Medicii nostri veterinari inteleg cel mai bine ca ingrijirea medicala exceptionala combina pasiunea pentru animale cu ultimile progrese din domeniul medicinei veterinare. Va asteptam la Cabinetul veterinar Clinivet din Targu Jiu.

Servicii veterinare

  • consultatii si tratamente
  • servicii complete de consultanta medicala
  • diagnostic examen ecografic, examen hematologic
  • eliberare carnete de sanatate
  • eliberare pasaport si microcipare
  • interventii chirurgicale
  • vaccinari
  • deparazitari interne si externe
  • ecografie
  • sfaturi si recomandari privind modul de hranire al animalelor

Galerie foto