Veterinar Targu Jiu Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Clinivet

Veterinar Targu Jiu Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Clinivet - Veterinarul Targu Jiu.


cabinet veterinar targu jiu

Despre Noi

 cabinet veterinar targu jiuCabinetulul veterinar Clinivet ofera servicii medicale veterinare complete. Cabinet nostru este dedicat pentru a deveni partenerul tau in mentinerea sanatatii animalului tau de companie. Scopul nostru este de a practica, cu compasiune, cea mai inalta calitate de medicina si chirurgie subliniind in acelasi timp ingrijirea pacientilor si educatia clientilor.

  Am impus standardele de incredere, compasiune, si de ingrijire pentru animale de companie din Targu Jiu pentru ultimii 9 ani. Suntem mandri de reputatia noastra pentru furnizarea excelenta de servicii medicale la un pret corect.

  Sunt multe boli infectioase ce pot afecta cainii si pisicile dintre care unele prezinta risc de moarte. Altele provoaca simptome usoare, care pot sa se amelioreze spontan sau pot persista si ani de zile. Si unele, cum ar fi rabia, ce pot fi transmisibile si la om.
  Beneficiul cel mai evident al vaccinarii este prevenirea bolilor. Acest lucru este deosebit de limpede in cazul vaccinurilor eficiente in prevenirea infectiilor potential letale, cum ar fi boala Carré, parvoviroza si panleucopena feline. Chiar si acele vaccinuri care nu impiedica boala pot insa reduce severitatea simptomelor precum în cazurile virusurilor cailor respiratorii superioare la pisici.
  Lista celor mai des intalnite tipuri de tumori de la nivelul pielii, mai ales in cazul animalelor batrane, include: lipomul, tumorile mastocitare, fibrosarcomul si histiocitomul.
  Cainii si pisicile trebuie sa primeasca prima deparazitare la varsta de 4-6 saptamani, cu rapel dupa o perioada de timp determinata de stadiul medical al animalului.
  Folosim cele mai sigure anestezice pentru a avea o marja buna de siguranta, mai ales pentru pacientii nostri geriatrici si cu un coeficient mare de risc. Utilizam echipamente moderne pentru a monitoriza semnele vitale ale pacientului in timpul oricarei proceduri chirurgicale. Folosim anestezice generale, injectabile si orale in functie de nevoile pacientului.
  La cabinetul nostru veti gasi o echipa ce iubeste animalele de companie si da dovada de afectiune fata de cainii ce ne ridica moralul in fiecare zi si fata de pisicile ce ne fac sa radem. Medicii nostri veterinari inteleg cel mai bine ca ingrijirea medicala exceptionala combina pasiunea pentru animale cu ultimile progrese din domeniul medicinei veterinare. Va asteptam la Cabinetul veterinar Clinivet din Targu Jiu.

Servicii veterinare

 • Consultatii
 • Analize si teste
 • Tratamente
 • Vaccinari
 • Deparazitari
 • Stomatologie veterinara
 • Anestezie
 • Chirurgie generala
 • Tratamente complexe
 • Urgente veterinare
 • Sterilizari

Galerie foto