Veterinar Targoviste Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Targoviste

Veterinar Targoviste Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Targoviste - Veterinarul Targoviste.


 


Cabinet Veterinar | Farmacie Veterinara Titu

Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor reprezinta principalele noastre griji. Facem totul pentru a oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate si in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

 

Farmacia Veterinara CATA VETFARM vine in ajutorul dumneavoastra cu produse de calitate la preturi de producator. Medicul veterinar  STAN CATALIN, va sta la dispozitie si va acorda cel mai bun sfat pentru animalele dumneavoastra. Va puteti convinge doar vizitandu-ne.

La farmacia veterinara CATA VETFARM din Titu veti gasi o gama larga de produse pentru animalele dumneavoastra: MEDICAMENTE, ACCESORII, HRANA. In ceea ce priveste hrana, farmacia noastra va pune la dispozitie foarte multe sortimente: hrana umeda, uscata, bio, diete si furaje combinate pentru animale.

Fie ca doriti hrana economica, calitativa, sau adevarate delicatese pentru animalele dumneavoastra, aici veti gasi tot ceea ce cautati.

Galerie foto