Veterinar Suceava Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Clinica Veterinara NordVet

Veterinar Suceava Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica Veterinara NordVet - Veterinarul Suceava.


Echipa Centrului Medical Veterinar NordVet Suceava profita de aceasta oportunitate pentru a va primi pe dumneavoastra, familia dumneavoastra si acel membru special al familiei dumneavoastra pe site-ul nostru. Pe parcursul navigarii ai a explorarii paginii noastre, speram sa invatati mai multe despre dedicarea noastra pentru oferirea serviciilor veterinare de inalta calitate.

Telul nostru a fost intotdeauna sa ansamblam o echipa de medici veterinari profesionisti ce isi asuma angajamentul sa ofere servicii excelente clientilor si servicii medicale de inalta calitate animalelor. Echipa NordVet afiseaza un angajament de neegalat clientilor, prin formare continua, prin avantajele tehnologiilor detinute in serviciile veterinare si nu in ultimul rand prin grija si compasiunea cu care sunt tratate animalele.

Produse si Servicii

Examimare si ingrijire medicala:

Examinarile anuale sunt importante pentru sanatatea animalului dumneavoastra de companie. Aici la NordVet, cateii si pisicile, incep examinarile si vaccinurile la varsta de 8-10 saptamani. In mod ideal, atat cateii cat si pisicile, fac 4 vizite la medicul veterinar, la un interval de 3 saptamani. Animalelor cu o varsta de peste 1 an le este recomandata cel putin o vizita pe an la medicul veterinar. In orice caz, Asociatia Medicilor Veteriani recomanda ca animalele sa fie examinate la fiecare 6 luni datorita procesului lor rapid de imbatranire. In medie, animalele noastre imbatranesc de 7 ori mai repede decat noi. Astfel la 5 ani, animalele sunt considerate de varsta mijlocie, si la 8 ani seniori. Consultul medical anual este recomandat in special animalelor batrane.

Centul medical veterinar NordVet are in componenta sa o echipa de profesionalisti dedicati, fiecare membru al acestei echipe avand multi ani de experienta in domeniu. Cadrele medicale ale centrului NordVet sunt specializati atat in tara cat si in strainatate.


Chirurgie:

Aici la NordVet noi oferim clientilor nostrii servicii de inalta calitate pentru a ajuta ca animalele lor sa duca o viata lunga si sanatoasa. Interventiile chirurgicale sunt realizate zilnic la centrul medical NordVet de catre echipa noastra experimentata de chirurgi. Detinem un sistem de narcoza care este unic in nordul Romaniei, cu un aparat de produs oxigen unic in Romania.


Laborator medical complet:

Detinem un laborator de analize de ultima generatie iar echipa noastra invata, se adapteaza si utilizeaza in permanenta cele mai noi tehnologii. Datorita acestui fapt va putem oferi rezultatele de laborator in maximum o ora de la inceperea analizelor. In lipsa acestui laborator, probele ar fi trebuit trimise la alte laboratoare si ar fi putut dura chiar si cateva zile pana la depistarea problemelor de sanatate ale animalului.


Servicii farmaceutice complete:

Detinem si o farmacie in incinta clinicii, cu care putem pune la dispozitie toate medicamentele necesare tratamentului animalului dumneavoastra de companie. Sursele noastre de aprovizionare ne permit sa ramanem copetitivi din punct de vedere al pretului asigurand un control ridicat al calitatii.

Galerie foto