Veterinar Sfantu Gheorghe Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Spital Veterinar K2

Veterinar Sfantu Gheorghe Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spital Veterinar K2 - Veterinarul Sfantu Gheorghe.


veterinar sf gheorghe

Spital Veterinar K2
Tel: 0744.571.020 / 0374.066.990
Sf. Gheorghe, Covasna, Str. Paius David Nr. 2
Email: office@spitalveterinark2.ro
Program
Luni - Vineri: 09.00 - 21.00
Weekend: 09.00 - 17.00

Clinica Veterinara K2
Brasov, Str. Panselelor 23
Tel: 0368.803.338
Email: office@spitalveterinark2.ro
Program
Luni - Vineri 10.00 - 21.00
Weekend: 10.00 - 15.00cabinet veterinar sf gheorgheSpitalul veterinar K2 din Sfantu-Gheorghe a fost infiintat de catre Dr. Kondor Attila in anul 2011, fiind urmasul Cabinetului Veterinar de pe strada Lázár Mihály nr.36.

Spitalul are o suprafata de 540 mp, parcare proprie de peste 2000 mp. In prezent avem peste 10.000 pacienti inregistrati in baza de date. Numarul cazurilor variaza zilnic intre 40-70. Lunar efectuam intre 120-150 operatii chirurgicale.

Conditiile si dotarile tehnice permit efectuarea unor servicii veterinare de calitate.

Fiecare pacient este examinat clinic, iar in cazul suspiciunii unor afectiuni se efectueaza examen de laborator, ecografie, examen radiologic, endoscopie, electrocardiografie – pentru a stabili un diagnostic corect si a efectua un tratament adecvat.

cabinet veterinar sf gheorghe

Spitalul are in dotare un laborator propriu cu echipamente de laborator destinate exclusiv medicinei veterinare. Examenele de laborator permit stabilirea unui diagnostic exact si a unui prognostic cat mai realist in cele mai multe afectiuni. Efectuarea unui examen de laborator este indicat si in cazul unor operatii chirurgicale mai ales la animalele peste 8 ani, pentru a evalua riscurile intra si postoperatorii.

Vaccinuri folosite: NOBI-VAC // OLANDA (INTERVET); BIOCAN BIOVETA // SLOVACIA

Deparazitari externe si interne – folosim toata gama de produse omologate in Romania in functie de gradul de infestatie, varsta animalului, boala parazitara diagnosticata, rasa, preferintele proprietarului pentru un anumit produs, etc.

In 2016 am deschis o noua clinica veterinara in Brasov echipata cu aparatura de ultima generatie, special pusa la dispozitia dumneavoastra pentru o experienta cat mai placuta a prietenului patruped.

cabinet veterinar sf gheorghe

Produse si Servicii

  • CONSULTATII, VACCINARI, DEPARAZITARI INTERNE SI EXTERNE, TRATAMENTE
  • ELIBERARI PASAPORT INTERNATIONAL
  • EXAMEN DE LABORATOR
  • ELECTROCARDIOGRAFIE
  • ECOGRAFIE
  • LABORATOR DE RANTGENDIAGNOSTIC
  • BLOC OPERATOR
  • CABINET FIZIOTERAPIE
  • SPITALIZAREA

Galerie foto