Veterinar Ramnicu Sarat Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Ramnicu Sarat

Veterinar Ramnicu Sarat Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Ramnicu Sarat - Veterinarul Ramnicu Sarat.


Anima Veterinaria & Plant s-a infiintat din dragoste pentru animale si nevoia lor de a dispune de tratarea necesara, precum cea a oamenilor. Aici animalutele dvs dispun de toata dragostea si atentia noastra, dar si tratarea de care acestea au nevoie, oferindu-va o gama variata de servicii. Cabinetul nostru veterinar este deschis si va asteapta impreuna cu animalutele dvs. de companie pentru consultatii, tratamente, vaccinuri, toaletare canina si felina, analize, identificarea electronica a animalului prin microcipare, sterilizare, operatii chirurgicale, etc.
Avem si farmacie veterinara de unde va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea animalului dvs, medicamente, accesorii, hainute, hrana si diete de cea mai buna calitate/pret pentru patrupedele dvs.
Doamna Dr. Carmen Moisa impreuna cu echipa ei, va asteapta cu drag la cabintul veterinar din str. Dragaicii, nr. 47A si la farmacia noastra veterinara din str. Principe Ferdinand, nr. 31.
Va multumim!

Galerie foto