Veterinar Pucioasa Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale

Cabinet veterinar Sunvet

Veterinar Pucioasa Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet veterinar Sunvet - Veterinarul Pucioasa.


Cabinetul veterinar Sunvet s-a infiintat din dragoste pentru animale si nevoia lor de a dispune de tratarea necesara, precum cea a oamenilor. Aici animalutele dvs dispun de toata dragostea si atentia noastra, dar si tratarea de care acestea au nevoie, oferindu-va o gama variata de servicii. Cabinetul nostru veterinar este deschis si va asteapta impreuna cu animalutele dvs. de companie pentru consultatii, tratamente, vaccinuri, toaletare canina si felina, analize, identificarea electronica a animalului prin microcipare, sterilizare, operatii chirurgicale, etc.
Avem si farmacie veterinara de unde va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea animalului dvs, medicamente, accesorii, hainute, hrana si diete de cea mai buna calitate/pret pentru patrupedele dvs.

 

Produse si Servicii

Consultatii; Ecografie; Analize Sange                                  PROGRAM
  Vaccinari; Deparazitari; Microcipari; Eliberare Pasaport                  Luni - Vineri: 08:00 - 19:00
  Detartraj cu ultrasunete;                                                                Sambata - Duminica: 08:30 - 14:00
  Interventii chirugicale; Castrari; Sterilizari;
  Tratamente complexe; Urgente Veterinare;
  Deplasari la domiciliu;
  Farmacie Veterinara;
  Frizerie Canina/Felina; Tuns; Spalat.

Galerie foto