Veterinar Popesti-Leordeni Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Popesti-Leordeni

Veterinar Popesti-Leordeni Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Popesti-Leordeni - Veterinarul Popesti-Leordeni.


Cabinet veterinar Animal Health se ocupa cu prestarea serviciilor de ingrijire a animalelor, fiind situat in zona Popesti-Leordeni, judetul Ilfov. Echipa cabinetului nostru veterinar se ocupa cu atentie de ingrijirile veterinare pentru animalele de companie precum porcusori de guinea, pisici, papagali, broaste testoase, hamsteri, cat si pentru animale de renta precum vaci, cai, oi, pasari de curte, porci etc. Cabinetul veterinar din Popesti-Leordeni realizeaza consultatii si tratamente veterinare dintre cele mai variante, printre care includem: obstetrica si ginecologie, microcipare si pasaport, stomatologie, inseminari artificiale, crotaliere pentru animale fara stapan, sterilizare, oftalmologie, oncologie, cardiologie si consiliere in probleme de nutritie, reproductie, comportament. Pentru ca animalele dumneavoastra de companie sa fie sanatoase recomandam realizarea vaccinurilor periodice pe care le efectuam cu strictete in cadrul cabinetului nostru veterinar.

In cadrul laboratorului nostru, la cabinetul veterinar Animal Health efectuam examene de urina, examen coproparazitologice, analize de sange si examene citologice, iar personalul nostru se ocupa cu grija de serviciile interne si externe ce includ deparazitarea, folosind o gama variata de produse. Cabinet veterinar Animal Health se ocupa de urgentele veterinare la domiciuliu datorita ambulantei veterinare care ne permite deplasarea in cel mai scurt timp pentru comoditatea si sanatatea animalului dumneavoastra. Alte servicii prestate de cabinetul nostru veterinar sunt cosmetica felina si canina si interventiile chirurgicale care asigura o mai lunga viata animalului dumneavoastra, atat timp cat sunt efectuate la momentul necesar.

Contactati-ne la numerele 0762 020 251, 0767 696 325, 0767 696 324 pentru detalii suplimentare sau va asteptam pe Soseaua Oltenitei, numarul 14 C, in Popesti-Leordeni, la aproximativ 200 m de intrarea in Bucuresti. 

Produse si Servicii

  Consultatii;

  Vaccinari;

  Deparazitari;

  Tratamente complexe;

  Urgente veterinare;

  Sterilizari;

  Tratament intensiv;

  Microcipuri, pasapoarte animale de companie;

  Ambulanta veterinara;

Galerie foto