Veterinar Curtici Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar ServiVet

Veterinar Curtici Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar ServiVet - Veterinarul Curtici.


In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor  reprezinta principalele noastre griji. Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

Misiunea noastra:

In cabinetul nostru, toti pacientii sunt tratati ca si cum ar fi propriile noastre animale. Facem efortul necesar pentru a-l aborda pe fiecare dintre ei cu integritate si compasiune, respectand cel mai inalt nivel de ingrijire medicala. Ne consacram protejarii si amelorarii sanatatii  animalelor  si ne dedicam unei performante medicale mereu superioara celei anterioare.

Produse si Servicii

  Consultatii;
  Vaccinari;
  Detartraj;
  Deparazitari;
  Tratamente complexe;
  Urgente veterinare;
  Sterilizari;
  Tratament intensiv;

Galerie foto