Veterinar Constanta Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale

Clinica Veterinara Sandu

Veterinar Constanta Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Clinica Veterinara Sandu - Veterinarul Constanta.


Clinica Veterinara Sandu
Cabinet Veterinar | Cosmetica canina si felina | Pet Shop
0731.332.299

Despre Noi

Aici la Clinica Sandu ne bucuram sa ne punem in slujba catelusilor, pisicutelor si a altor animale de companie, dar si a ta, iubitorule de necuvantatoare. Stim cat e de important sa-ti cunoastem bine companionii, pentru a le furniza cele mai bune servicii de sanatate. Misiunea clincii este de a oferi servicii medicale veterinare complete pentru toate categoriile de animale de companie la preturi accesibile.

Clinica Sandu duce mai departe traditia acestui nume in domeniul veterinar din dorinta de a-i ajuta pe prietenii nostri necuvantatori. Profesionalismul si atasamentul fata de animale sunt principiile de baza ale clinicii noastre.

consultatii veterinare constanta, deparazitari vaccinari constanta

Standardul inalt de conduita profesionala este responsabilitatea noastra, aceasta atitudine implica un angajament constant, o daruire totala si o inalta calitate a serviciilor noastre.

Cu o echipa de medici veterinari experimentati si dispusi la orice ora sa ridice profesia la rang de arta, combinand cunostintele dobandite cu afectiunea pe care o merita animalutul tau, rezultatele vor fi intotdeauna cele pozitive, incepand de la o diagnosticare precisa pana la vindecare.

cabinet veterinar constanta

In clinica noastra puteti efectua animalelor dumneavoastra si vaccinuri impotriva unor Zoonoze (boli transmisibile de la animale la om) cum ar fi clamidioza, giardioza, borelioza.

vaccinari deparazitari caini pisici constantaChiar daca animalul dumneavoastra de companie nu prezinta astfel de semne de boala, este de dorit sa consultati periodic medicul veterinar cu privire la sanatatea dintilor deoarece unele probleme dentare nu sunt asa evidente si trec neobservate. O examinare profesionala si o estimare corecta a starii de sanatate bucala este cea mai sigura cale de a preveni bolile stomatologice.

Tratamentul specific al diferitelor afectiuni va fi efectuat numai dupa o examinare clinica amanuntita si efectuarea de investigatii paraclinice. Astfel, in clinica noastra puteti beneficia de o serie de investigatii paraclinice (analize de laborator, ecografii) care sa permita stabilirea unui diagnostic cat mai precis si aplicarea unui tratament adecvat.

Servicii

  • Consultatii veterinare: examinarea aparatului digestiv, examinarea aparatului respirator, etc.
  • Vaccinari veterinare
  • Stomatologie veterinara: detartraj, extractii dentare caduce sau definitive, chirurgie buco-maxilo-faciala
  • Deparazitari interne si externe
  • Tratamente veterinare
  • Ortopedie veterinara
  • Chirurgie veterinara
  • Urgente veterinare
  • Examene ecografice
  • Cosmetica canina si felina

Galerie foto