Veterinar Codlea Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar HoneyHill

Veterinar Codlea Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar HoneyHill - Veterinarul Codlea.


veterinar codlea

Despre Noi

Suntem o echipa de medici veterinari tineri, dar foarte dedicati. Incercam mereu sa fim la curent cu tot ce este nou in domeniu pentru ai oferi animalului dvs. un act medical calitativ. In cabinetul nostru efectuam servicii veterinare de calitate pentru animalul tau de companie: consultatii, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internare, ecografii, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport, farmacie veterinara, cosmetica veterinara, pet shop.

cabinet veterinar codlea

Facem totul pentru a oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte.

Pentru bunastarea patrupedului dumneavoastra este important sa ii oferiti o alimentatie corecta si echilibrata, potrivita pentru fiecare rasa, talie si perioada de crestere in parte. Scopul nostru este de a oferi servicii complete de cea mai buna calitate la preturi accesibile tuturor. 

Cabinetul Veterinar HoneyHill va asteapta cu servicii veterinare complete:

  • Analize de laborator (Biochimie sanguina, Analize urina, Examen coproparazitologic, Teste rapide)
  • Ecografie abdominala si cardiaca
  • Electrocardiograma
  • Chirurgie tesuturi moi si ortopedie
  • Posibilitatea internarii pacientilor
  • Toaletaj canin

consultatii-tratamente veterinare codlea

Programarile sunt obligatorii pentru a evita supraaglomerarea persoanelor si pentru a diminua pe cat posibil timpul de asteptare.

In cazul in care programul nu va permite sa ajungeti in intervalul orar mentionat, ne vom plia si in functie de dumneavoastra, dependent de severitatea cazului.

Pentru urgente si programari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0726720764.

Galerie foto