Veterinar Caransebes Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Caransebes

Veterinar Caransebes Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Caransebes - Veterinarul Caransebes.Cabinet Veterinar | Pet Shop | Frizerie canina Caransebes

Despre Noi

  Va asteptam cu micii dumneavoastra companioni la cabinetul nostru veterinar. In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor reprezinta principalele noastre griji.

cabinet veterinar caransebes
  Stim ca un animal iubit este un animal fericit si de aceea ne vom trata pacientii cu multa grija si atentie. Medical dispunem de tot ceea ce este necesar pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale animalelor iar personal dispunem de profesionalism, multa experienta, dragoste si daruire pentru pacientii nostri. Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

  Fiecare consultatie cuprinde un examen clinic complet, inclusiv ritmul cardiac, rata respiraţiei, temperatura, evaluarea ochiilor,a urechilor, dinţii şi starea generala a organismului. O consultatie la veterinar inseamna un examen medical amanuntit care va avea ca rezultat un diagnostic corect si daca este cazul un tratament medicamentos.

  Suntem convinsi ca alimentatia corespunzatoare este vitala pentru ca animalele noastre de companie sa traiasca mult si sanatos. Cresterea mediei de varsta, atat la caini, cat si la pisici, se datoreaza in cea mai mare parte atentiei sporite pe care medicii veterinari si proprietarii de animale o acorda nutritiei animalelor in ultimii ani. De asemenea, scaderea sau disparitia anumitor patologii se datoreaza in primul rand controlului mai strict al alimentatiei. Folosirea in alimentatie a hranei industriale (hrana uscata sau conserve), de buna calitate, superpremium, a contribuit la satisfacerea nevoilor nutritionale ale animalelor noastre.

  Departamentul de cosmetica-frizerie va ofera servicii necesare igienei animalelor de companie. Putem realiza tunsori cu masina de tuns sau foarfeca, speciale sau terapeutice. De asemenea se pot efectua modele conform particularitatilor de rasa sau conform cererilor proprietarilor. Personalul implicat in acest department detine cunostintele tehnice pe care le solicita aceasta profesie, un simt estetic dezvoltat precum si multa rabdare necesara lucrului cu animalutele.

Produse si Servicii

Cabinet veterinar si cosmetica canina

  • Vaccinari si deparazitari
  • Consultatii
  • Nutritie
  • Ecografie abdominala
  • Spalat, tuns, coafat, taiat unghii, curatat urechi
  • Farmacie veterinara
  • Hrana pentru caini si pisici

Galerie foto