Veterinar Calarasi Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar

Veterinar Calarasi Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar - Veterinarul Calarasi.Cabinet Veterinar Calarasi

Despre Noi

cabinet veterinar calarasiIn cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor  reprezinta principalele noastre griji.

Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

cabinet veterinar calarasiScopul cabinetului veterinar va fi acela de a va ajuta in ceea ce priveste consilierea cresterii animalelor cu o buna nutritie a acestora, o consiliere si punerea in practica a diverselor tratamente in cazul animalelor bolnave. Pentru prietenii nostri necuvantatori, pentru dragostea si loialitatea lor neconditionata, noi le oferim toata grija noastra. Va asteptam cu drag si intotdeauna cu placere la cabinetul nostru.

Servicii si Produse

  Consultatii

  Vaccinari

  Deparazitari

  Tratamente complexe

  Urgente veterinare

  Sterilizari

  Tratament intensiv

  Microcipari, pasapoarte animale de companie