Veterinar Buzau Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale

Cabinet veterinar HelpVet

Veterinar Buzau Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet veterinar HelpVet - Veterinarul Buzau.


   In anul 1993, la un an dupa absolvirea Facultatii de medicina veterinara Bucuresti, am infiintat primul cabinet pentru animale de companie din Buzau in str. T.Vladimirescu nr. 9.Datorita cresterii in complexitate a cazuisticii cat si a dorintei de a oferi conditii mai bune de investigatii si tratament am construit in anul 1997 Centrul veterinar Helpvet in str. Aurorii, nr. 2, pe care l-am extins in 2013.

  In cadrul clinicii se efectueaza diferite interventii medico-chirrgicale de mica sau mai mare complexitate.Astfel se remediaza conservativ sau chirurgical diferite afectiuni osteo-articulare, se realizeaza interventii obstetricale (sterilizari, cezariene, fibroame, mamectomii).

  In activitatea de laborator se realizeaza examene si investigatii de o acuratete deosebita folosindu-se testele rapide snap-elisa pentru diagnosticarea diferitelor boli infectioase (parvoviroza, maladia Carre, coronaviroza - la caine, iar la pisica FeLV / FIV), boli parazitare (toxoplasmoza,giardia,
dirofilarioza, boala Lyme, anaplasmoza si erlihioza). De asemenea se efectueaza frotiuri de sange pentru diagnosticarea babesiei canine, teste cutanate pentru depistarea si identificarea diferitilor dermatofiti, examene microscopice, trichograme, examene directe si indirecte coproparazitologice.

   La parter se afla doua sali de consultatii si tratamente, una pentru recoltari sange si efectuarea actiunilor profilactice (vaccinari), iar la etaj sala de cosmetica, sala de igienizare, chirurgia cu terapia intensiva, spatiul de sterilizare si laboratorul. Dotarea cu mobilier, aparatura si instrumentar este corespunzatoare activitatii desfasurate si standardului de calitate pe care dorim sa-l respectam.

   Suntem dedicati, practicam medicina veterinara din pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti. Oferim atentia si ingrijire profesionista pe care o merita orice pacient. De aceea, echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. Suntem aici sa va ajutam, sa va explicam si sa va invatam cum sa ingrijiti animalele. Oferiti-i micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita!Fie ca este vorba de o vaccinare sau deparazitare, analize, ecografie sau chirurgie, va invitam sa ne vizitati la Cabinetul Veterinar Help Vet, din Buzau.

Produse si Servicii

  • Consultatii animale mari si mici;
  • deparazitari interne;
  • vaccinari;
  • tratamente;
  • interventii chirurgicale;
  • farmacie veterinara;
  • cosmetica animala.

Galerie foto