Veterinar Buftea Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Buftea

Veterinar Buftea Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Buftea - Veterinarul Buftea.


Iubim animalele si mare parte din timpul nostru il dedicam lor. Vrem sa va ajutam sa le imbunatatiti viata, prin serviciile oferite de clinica VETERINARIUM din Buftea. De aceea am dotat clinica noastra cu: ecograf, analize hematologice, biochimie, electroliti, analize de urina, analize parazitologice si coproparazitologice, totul pentru siguranta pacientilor nostri. Toate analizele se fac in laboratorul propriu si rezultatele se obtin pe loc. Exigenta este foarte importanta pentru noi, de aceea va garantam seriozitate, dedicatie, multa dragoste si empatie fata de pacientii nostri. Deoarece consideram ca este mai important sa previ decat sa vindeci, va vom pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a va proteja micul prieten de eventualele pericole.

Stim ca un animal iubit este un animal fericit si de aceea ne vom trata pacientii cu multa grija si atentie. Medical dispunem de tot ceea ce este necesar pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate ale animalelor iar personal dispunem de profesionalism, multa experienta, dragoste si daruire pentru pacientii nostri.

Produse si Servicii

Consultatie

 

Administrare Orala

 

Administrare I.V.

 

Aplicare branula

 

Clisma

 

Taiat unghii

 

Toaleta urechi

 

Vidare glande perianale

 

Deplasare medic

 

Deplasare masina firma in Buftea si Mogosoaia

 

Deplasare masina firma in Corbeanca, Crevedia, Bucuresti noi, Tartasesti si Chitila

 

Preturile afisate nu contin si substante medicamentoase

 

 

Sondaj uretal motan (nu include anestezie)

 

Sondaj uretal caine  (nu include anestezie)

 

Toaletare plaga + pansament

 

Asistenta la monta

 

Inseminare artificiala catea

Galerie foto