Veterinar Bucuresti-Sector 4 Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Sector 4

Veterinar Bucuresti-Sector 4 Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Sector 4 - Veterinarul Bucuresti-Sector 4.


Cabinet veterinar, Pet Shop Bucuresti

Cabinet veterinar si pet shop Sector 4! Locul unde animalul dumneavoastra de companie beneficiaza de o gama larga de servicii veterinare de calitate

Echipa noastra este tanara, dar cu experienta, pasionata de medicina si de animalute, lucrand cu profesionalism orice activitate pe care o desfasoara in incinta cabinetului, fie ca este vorba de un simplu tuns sau taiat unghii, vaccinare, recoltat sange sau manopere chirurgicale, echipa este pregatita sa respecte cerintele dumneavoastra si mai ales ale animalutului dumneavoastra.

Suntem dedicati crearii unei vieti frumoase si cat mai lungi animalului dumneavoastra, incepand de la sfaturi pentru noul membru patruped al familiei, pana la tratarea diverselor probleme de sanatate. Suntem o echipa energica, pasionata, tanara, dar cu experienta, si suntem si noi proprietari de animale, asa ca patrupedul dumneavoastra va fi tratat cu multa dragoste si afectiune.

Produse si Servicii

Consultaţii

De la aprecierea temperaturii corporale până la un consult oftalmologic sau auricular complet vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebările pe care le aveți despre starea de sănătate a animăluțului dumneavoastră.

Analize

Biochimie sânge - Aparatul de biochimie uscată Reflovet Plus ne poate indica valorile parametrilor de sânge într-un timp foarte scurt. Astfel, o posibilă disfuncție a diferitelor organe interne este scoasă în evidență, ajutând la determinarea corectă a diagnosticului.

Sumar urina + sediment - Într-un minut, dintr-o probă de urină putem afla glucoza, proteinele, bilirubina, elementele eritrocitare, nitriti și leucocite exprimate în urină, pH-ul urinar. Putem determina prezența și densitatea litiazei urinare.

Kituri specifice în depistarea anumitor boli

  • Depistarea bolilor virale
  • Test parzoviroză
  • Toxoplasmoză
  • Peritonită infecţioasă felină
  • Teste rapide pentru depistarea bolilor infecțioase
  • Teste rapide pentru depistarea bolilor parazitologice


Aparat de hemoleucogramă Mindray - Hemoleucograma sau hemograma face parte din analizele uzuale pe care fiecare animăluț ar trebui să le facă cel puțin o dată pe an. Ea constă în analiza elementelor celulare ale sângelui – eritrocite (hematii, globule roșii), trombocite (plachete) și leucocite (globule albe).

Microbiologie şi parazitologie

Indiferent că e vorba de exudate faringiene, secreții auriculare sau raclaj curanat, suntem pregătiți să găsim factorul etiologic pentru a putea administra un tratament corespunzator. Microbiologia constă în examene bacteriologice și micologice plus antibiograma.

Dermatologie

În ultima vreme, în medicina veterinară, dermatologia ocupă un loc important și din ce în ce mai multe animale de companie sunt afectate. Ca și în cazul oamenilor, pielea reprezintă cel mai mare organ din corp, având funcții multiple, vitale pentru menținerea echilibrului intern. Uneori, chiar și cele mai mici leziuni sau semne de afectare necesită un examen dermatologic amănunțit și analize de specialitate complexe.

Microciparea și identificarea animalelor de companie

Microciparea este o manoperă puțin dureroasă și ușor de realizat și constă în injectarea subcutanat a unui microcip de dimensiunile unui bob de orez, care nu deranjează și nu dăunează animăluțului dumneavoastră. Astfel, cățelul sau pisica dumneavoastră va primi un cod unic internațional și va putea fi identificat ușor în orice situație.

Stomatologie

Detartrajul - este o manoperă neinvazivă, ușor de realizat, recomandată o dată pe an, care se realizează numai sub anestezie generală pentru o mai bună imobilizare a animalului.

Extracții dentare - se pot realiza în cadrul operațiunii de detartraj sau separat de aceasta, tot sub anestezie generală.

Tratamente

În urma oricărui diagnostic se impune un tratament injectabil, perfuzabil sau oral, pe o perioadă mai lungă de timp sau mai scurtă. Vom încerca să tratăm animăluțul dumneavoastră cât mai nedureros posibil și cu cât mai puțin stres din partea lui.

Chirurgie

Dispunem de bloc operator corespunzător amenajat, în cadrul căruia efectuăm o gamă largă de intervenții chirurgicale pentru animale, începând de la sterilizări/castrări și continuând cu afecțiuni ale țesuturilor moi- oculare, digestive, urinare, cutanate, obstetricale.

Cosmetica felina şi canină

Încercăm să oferim pisicuței și cățelușului dumneavoastră un aspect curat, îngrijit, dar mai ales modern. Cosmetica presupune și toaletarea unghiilor, urechilor și a glandelor perianale.

Deplasare la domiciliu

Efectuăm deplasări la domiciliu, contra cost, în cazul în care proprietarul nu se poate deplasa cu animalul la cabinet.

Ecografie

Galerie foto