Veterinar Bucuresti-Sector 4 Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Flamingo Vet

Veterinar Bucuresti-Sector 4 Consultatii, Vaccinari, Deprarazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Flamingo Vet - Veterinarul Bucuresti-Sector 4.


Echipa Flamingo VET este formată din medici veterinari tineri, dar cu experiență, pasionați de medicină și de animăluțe. Suntem dedicați creării unei vieți cât mai frumoase animăluțului dumneavoastră și abordăm profesionist problemele, fie că este vorba de o simplă toaletare a urechiușelor sau unghiilor, vaccinare, recoltare de probe pentru analize amănunțite sau manopere chirurgicale. Suntem pregătiți să respectăm cerințele dumneavoastră și mai ales, ale animăluțului dumneavoastră.

Echipa noastră

Echipa Flamingo VET este dedicată creării unei vieți frumoase și cât mai lungi animalului dumneavoastră, începând de la sfaturi pentru noul membru patruped al familiei, până la tratarea diverselor probleme de sănătate. Suntem o echipă energică, pasionată, tânără, dar cu experiență, și suntem și noi proprietari de animale, așa că patrupedul dumneavoastră va fi tratat cu multă dragoste și afecțiune.

 • Dr. Cristina Antonescu

 • Dr. Marius Mira

 • Dr. Bianca Rădulescu

 • Dr. Bianca Dinu

 • Dr. Cristina Leonte-Andone

   

 

Produse si Servicii

Consultaţii

De la aprecierea temperaturii corporale până la un consult oftalmologic sau auricular complet vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebările pe care le aveți despre starea de sănătate a animăluțului dumneavoastră.

Analize

Biochimie sânge - Aparatul de biochimie uscată Reflovet Plus ne poate indica valorile parametrilor de sânge într-un timp foarte scurt. Astfel, o posibilă disfuncție a diferitelor organe interne este scoasă în evidență, ajutând la determinarea corectă a diagnosticului.

Sumar urina + sediment - Într-un minut, dintr-o probă de urină putem afla glucoza, proteinele, bilirubina, elementele eritrocitare, nitriti și leucocite exprimate în urină, pH-ul urinar. Putem determina prezența și densitatea litiazei urinare.

Kituri specifice în depistarea anumitor boli

 • Depistarea bolilor virale
 • Test parzoviroză
 • Toxoplasmoză
 • Peritonită infecţioasă felină
 • Teste rapide pentru depistarea bolilor infecțioase
 • Teste rapide pentru depistarea bolilor parazitologice


Aparat de hemoleucogramă Mindray - Hemoleucograma sau hemograma face parte din analizele uzuale pe care fiecare animăluț ar trebui să le facă cel puțin o dată pe an. Ea constă în analiza elementelor celulare ale sângelui – eritrocite (hematii, globule roșii), trombocite (plachete) și leucocite (globule albe).

Microbiologie şi parazitologie

Indiferent că e vorba de exudate faringiene, secreții auriculare sau raclaj curanat, suntem pregătiți să găsim factorul etiologic pentru a putea administra un tratament corespunzator. Microbiologia constă în examene bacteriologice și micologice plus antibiograma.

Dermatologie

În ultima vreme, în medicina veterinară, dermatologia ocupă un loc important și din ce în ce mai multe animale de companie sunt afectate. Ca și în cazul oamenilor, pielea reprezintă cel mai mare organ din corp, având funcții multiple, vitale pentru menținerea echilibrului intern. Uneori, chiar și cele mai mici leziuni sau semne de afectare necesită un examen dermatologic amănunțit și analize de specialitate complexe.

Microciparea și identificarea animalelor de companie

Microciparea este o manoperă puțin dureroasă și ușor de realizat și constă în injectarea subcutanat a unui microcip de dimensiunile unui bob de orez, care nu deranjează și nu dăunează animăluțului dumneavoastră. Astfel, cățelul sau pisica dumneavoastră va primi un cod unic internațional și va putea fi identificat ușor în orice situație.

Stomatologie

Detartrajul - este o manoperă neinvazivă, ușor de realizat, recomandată o dată pe an, care se realizează numai sub anestezie generală pentru o mai bună imobilizare a animalului.

Extracții dentare - se pot realiza în cadrul operațiunii de detartraj sau separat de aceasta, tot sub anestezie generală.

Tratamente

În urma oricărui diagnostic se impune un tratament injectabil, perfuzabil sau oral, pe o perioadă mai lungă de timp sau mai scurtă. Vom încerca să tratăm animăluțul dumneavoastră cât mai nedureros posibil și cu cât mai puțin stres din partea lui.

Chirurgie

Dispunem de bloc operator corespunzător amenajat, în cadrul căruia efectuăm o gamă largă de intervenții chirurgicale pentru animale, începând de la sterilizări/castrări și continuând cu afecțiuni ale țesuturilor moi- oculare, digestive, urinare, cutanate, obstetricale.

Cosmetica felina şi canină

Încercăm să oferim pisicuței și cățelușului dumneavoastră un aspect curat, îngrijit, dar mai ales modern. Cosmetica presupune și toaletarea unghiilor, urechilor și a glandelor perianale.

Deplasare la domiciliu

Efectuăm deplasări la domiciliu, contra cost, în cazul în care proprietarul nu se poate deplasa cu animalul la cabinet.

Ecografie

Galerie foto