Veterinar Berceni Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale

Cabinet Veterinar Berceni

Veterinar Berceni Consultatii, Vaccinari, Deparazitari, Tratament Animale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Cabinet Veterinar Berceni - Veterinarul Berceni.


Deschis din 1 Noiembrie 2012, Cabinetul veterinar va ofera: Servicii medicale veterinare, Farmacie Veterinara, Pet Shop.
Personalul cabinetului nostru format din Dr. Hofman Iulian si Dr. Dragoi Constantin isi dedica timpul si experienta pentru ameliorarea sanatatii animalelor, salvarea vietii acestora, incercand sa ofere o calitate cat mai buna a actului medical. Va oferim servicii veterinare complete incepand de la consultatii de specialitate, tratamente, analize, ecografii, vaccinari la interventii chirurgicale complexe si terapie intensiva. Ecografiile si interventiile chirurgicale complexe sunt efectuate in colaborare cu Dr.med.vet. Cristian Dana (Vet Medical Consulting), un medic specialist cu vasta experienta in practica veterinara.
Dispunem de un spatiu pentru cazarea animalelor, iar in cazul in care animalul dumneavoastra de companie este intr-o situatie in care nu ii este permisa deplasarea oferim si serviciul de deplasare la domiciliu. De asemenea la noi veti gasi hrana si medicamente pentru animale mici, mari si pasari.

Produse si Servicii

- Consultatii
- Tratamente
- Deparazitari
- Vaccinari
- Analize de laborator
- Interventii chirurgicale
- Consultatii si medicamente pentru animale mari, mici si pasari
- Deplasari la domiciliu
- Dezinsectii, dezinfectii si deratizari

Galerie foto